El 100% de la plantilla de Bacardi secunda la vaga contra el tancament de la planta de Mollet i l’acomiadament de 82 treballadors

bacardi-vagaEl comitè defensa la viabilitat de la planta, que abasteix el tercer mercat més important del món per a la companyia

EL 100% de la plantilla de Bacardi ha secundat la vaga convocada per avui en contra del tancament de la planta productiva i d’embotellament de Mollet del Vallès i traslladar-ne la producció a Itàlia, que suposa l’acomiadament de 82 treballadors i treballadores. El comitè defensa la viabilitat de la planta, que abasteix el tercer mercat més important del món per a la companyia, i denuncia la manca de voluntat negociadora de la direcció.

A les 14 hores, després de la reunió que han de mantenir al llarg del matí el comitè i la direcció de l’empresa, els representants dels treballadors i les treballadores atendran els mitjans de comunicació assistents davant les portes de la fàbrica.

Demà dimecres, 2 de març, a les 12 hores, la comissió de Treball del Parlament de Catalunya rebrà els representants dels treballadors.

Demà, segona jornada de vaga, la plantilla de Bacardi es manifestarà des de Arc de Triomf, a les 11 hores, fins al Parlament de Catalunya on està programada una reunió amb la comissió de Treball del Parlament de Catalunya a les 12 hores.

Allà, els representants dels treballadors i de les treballadores seran rebuts per fer entrega d’un manifest mentre la resta de la plantilla romandrà concentrat davant de l’edifici. Recordem que demà serà el segon dia d’una vaga indefinida que està convocada des de el dia 29 de febrer fins el 18 de març.

Comments are closed.