14 sindicats dels serveis públics a Catalunya constitueixen la plataforma sindical unitària

oacEls sindicats UGT de Catalunya, CCOO, IAC, CSIF, USOC, Metges de Catalunya, SATSE, USAE, SAC, CSC, STAJ, ASPEC, GESTHA i ANPE han constituït la Plataforma Sindical Unitària.

El seu objectiu és donar resposta a la brutal agressió que vénen patint els empleats i empleades públics per part de las diferents administracions a Catalunya, a través de l’acció sindical conjunta, la convocatòria de mobilitzacions i totes aquelles mesures de pressió que es considerin oportunes.

Aquesta situació contra els serveis públics i els seus empleats i empleades s’ha agreujat encara més amb la promulgació del RDL 20/2012, de 13 de Juliol. En conseqüència, aquesta Plataforma acorda:

  • Continuar amb les mobilitzacions previstes, entre d’altres les concentracions dels divendres davant els centres de treball.
  • Convocar el proper divendres, 28 de setembre, a las 13 hores, una concentració davant de la Subdelegació del Govern a Barcelona (c. de Mallorca, 278) amb motiu de la presentació dels Pressupostos Generals de l’Estat.
  • Emplaçar-nos per una propera reunió de la Plataforma el dia 8 d’octubre, per donar continuïtat a les nostres accions i establir un calendari per les mateixes.

 

Comments are closed.