1400 delegats de la UGT i CCOO de Catalunya participen Dijous a Madrid en una gran assemblea del 29S

asin-noJosep M. Àlvarez i Joan Carles Gallego faran declaracions abans de la sortida dels autocars de Barcelona (dimecres 8, a les 23.30 hores, a la Plaça de Sant Jaume)

Una delegació de la UGT i CCOO de Catalunya formada per 1.400 persones participarà el proper dijous, 9 de setembre, en una gran assemblea de delegats i delegades a Madrid sobre la vaga general del 29 de setembre. L’acte tindrà lloc a les 11 hores al Palacio Vistalegre i comptarà amb les intervencions de Cándido Méndez, secretari general de la UGT; Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO, i John Monks, secretari general de la Confederació Europea de Sindicats.

La delegació catalana viatjarà a Madrid en una vintena d’autocars que sortiran dimecres a la nit des de diversos punts del territori. En el cas de Barcelona, més de 500 membres d’ambdós sindicats sortiran en vuit autocars des de la Plaça de Sant Jaume la mitjanit de dimecres. A partir de les 23.30 hores, el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, faran declaracions als mitjans de comunicació.

També sortiran autocars de la UGT des de Vilanova i la Geltrú, Granollers, Sabadell, Tarragona i Lleida.

 

Sortida autocars de Barcelona de la UGT i CCOO cap a Madrid
DIA: dimecres, 8 de setembre de 2010
HORA: 23.30 hores

LLOC: Plaça de Sant Jaume (Barcelona).

Comments are closed.