16è Congrés de la UGT de Catalunya: Aturem, canviem, avancem

La UGT de Catalunya celebrarà el seu 16è Congrés els propers dies 16 i 17 de desembre, al Palau de Congressos de Barcelona, sota el lema Aturem, canviem, avancem. En aquest congrés, 400 delegats i delegades escolliran els membres dels màxims òrgans de direcció del sindicat per als propers 4 anys. Aquest matí, en roda de premsa, l’actual secretari general, Camil Ros, ha anunciat la seva candidatura amb Matías Carnero com a president, encapçalant una candidatura de continuïtat, àmplia i de consens.

Entre els grans reptes per als propers anys, Ros ha remarcat que no serem els treballadors i les treballadores els que paguem els plats trencats de la crisi econòmica, tal com va ocórrer amb la crisi de 2007. Per a fer-ho possible és indispensable uns pressupostos socials justos i una legislació laboral que no porti a més precarietat laboral.

En aquest sentit, el lema del 16è Congrés –Aturem, canviem, avancem se centra en els tres grans eixos que encarem des del sindicat: aturem —la precarietat, el masclisme, el feixisme—, canviem —cap a una societat més justa amb polítiques de repartiment de la riquesa— i avancem —cap a un món més just.

Comments are closed.