22 treballadors en 90 metres quadrats

correos

Els treballadors de l’oficina postal de Barberà del Vallès exigeixen que s’habiliti el local de 400 metres quadrats que Correus va comprar el 2008

Els delegats i les delegades de prevenció de riscos laborals de la UGT i els treballadors i les treballadores de l’Oficina de Correus de Barberà del Vallès, es concentraran demà, dimecres 25 de maig, per exigir el compliment de la normativa en matèria de salut laboral en aquesta oficina.

Actualment, a l’oficina de Coreus de Barberà del Vallès hi treballen 22 persones en un espai que no arriba els 90 metres quadrats, sense aire condicionat ni calefacció, i compartint espai amb mobiliari, contenidors, etc. El responsble de salut laboral de l’empresa ha certificat que el local no reuneix les mínimes condicions en matèria de salut laboral. La UGT denuncia que aquesta situació és insostenible, sobretot des que el 2008 Correus va comprar el local annex a les oficines actuals, un local de 400 metres quadrats al qual encara no s’han pogut desplaçar perquè no ha estat condicionat per al trasllat.

Des de UGT-Correus hem dirigit diversos escrits al Director Territorial i a l president del Comitè de Salut Laboral, els darrers amb data de 15 de febrer i 23 de maig de 2011. Encara no hem rebut resposta.


Concentració treballadors oficina Correus Barberà del Vallès

DIA: Dimecres, 25 de maig.
HORA: De 9:30 a 10:30 hores.
LLOC: Davant oficina Correus. C/ Montcada, 175, Baixos. Barberà del Vallès.

Comments are closed.