25N: Jornada i manifestació contra la vIolència de gènere

dia-donaDes de la Secretaria de Moviments Socials i Igualtat de la UGT de Catalunya, davant la commemoració d’un nou 25 de novembre, expressem el nostre rebuig i denúncia davant qualsevol forma de violència contra les dones, una persistent i brutal manifestació de la discriminació per raó de sexe i reiterem el nostre compromís en la lluita per eradicar aquesta xacra social.

En aquest sentit hem organitzat una jornada el mateix 25 de novembre, a les 10 hores, on comptarem amb la presència d’Elisa Garcia, Responsable del Departament de la Dona Treballadora de la Comissió Executiva Confederal i de Núria Pomar, professora de Dret del treball i la seguretat social a la Universitat de Barcelona. La jornada serà a la seu de la UGT de Catalunya de Rambla Santa Mònica.

Així mateix, es presentarà i distribuirà el darrer informe d’anàlisi de la situació actual i amb perspectiva laboral de la violència masclista, elaborat per la Secretaria de Moviments socials i igualtat del sindicat.

Adjuntem el programa de la jornada així com el manifest conjunt de la UGT de Catalunya i CCOO davant el Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones.

Per la tarda, la UGT de Catalunya participarà a la manifestació contra la violència de gènere que començarà a les 19 hores a Caneletes i finalitzarà a Plaça Sant Jaume.

 

Comments are closed.