Acció contra les retallades davant les urgències de l’Hospital Clínic

ENGANTXINA_MANI_14A_B_

La UGT de Catalunya dóna suport a aquesta convocatòria del Col·lectiu Inflexió, l’Associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra de L’Eixample, ATTAC-Acordem i  Dempeus per la Salut Pública

La UGT de Catalunya dóna suport al Col·lectiu Inflexió, que -juntament amb l’Associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra de L’Eixample, ATTAC-Acordem i  Dempeus per la Salut Pública- ha convocat demà dijous, 12 de maig, una concentració a les 18 hores davant les urgències de l’Hospital Clínic de Barcelona contra les retallades a la sanitat pública. La concentració acabarà amb una acció reivindicativa i festiva.

L’acció també vol servir per animar a la participació a la manifestació de dissabte, 14 de maig, a Barcelona.

S’ha anunciat el tancament del centre d’urgències que tenia l’Hospital Clínic al carrer de València. Aquest centre atenia 14.980 urgències l’any, descongestionant les urgències de l’hospital. Ara es produirà un col·lapse, posant en risc la salut de la gent, i aquest és només un petit exemple del col·lapse que es pot produir als serveis públics per culpa de les retallades, també en universitats, educació, cultura, transport públic, etc.

Si a això hi sumem que hi ha 43 equipaments acabats a Barcelona, alguns d’ells sanitaris, que no s’han posat en marxa únicament per les retallades de la Generalitat, la dimensió del desastre a nivell de destrucció d’ocupació, perjudici per als drets dels treballadors i treballadores, i dany estratègic per al futur del país és enorme.


Acció contra les retallades – Col·lectiu Inflexió

DIA: dijous, 12 de maig de 2011
HORA: 18 hores
LLOC: davant les urgències de l’Hospital Clínic (c. de València, 184, Barcelona).

Comments are closed.