Acció reivindicativa a Sitges contra la precarietat laboral i l’explotació

diptic-campanyaCamil Ros participarà en aquesta nova acció de la campanya ‘A igual treball, igual sou’

En el marc de la campanya ‘A igual treball, igual sou’, el proper dijous, 15 de setembre, a les 12 hores, la UGT de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf organitza una acció reivindicativa contra la precarietat i la explotació laboral al sector de l’hostaleria.

L’acte comptarà amb la presència de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya, i deFrancesc Rica, secretari general de la UGT de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf.

Són nombrosos els incompliments en matèria laboral i de seguretat social que es donen en uns sectors cabdals per a la nostra economia (com és el cas del sector de l’hostaleria) amb rècords de recaptació que paradoxalment no repercuteixen gens ni mica en la millora de les condicions de treball dels seus professionals. Al contrari, assistim cada vegada més a un major precarització i desregulació de les seves condicions de treball.

Amb aquesta campanya el nostre sindicat vol denunciar l’explotació laboral que pateixen els treballadors i treballadores del nostre país a través d’empreses multiserveis i falsos autònoms.

Acció reivindicativa contra la precarietat a Sitges

DIA: dijous, 15 desetembre de 2016

HORA: 12 hores

LLOC: Passeig de la Ribera cantonada amb el Carrer Primer de Maig. Sitges.

Comments are closed.