Acord a Rotocayfo per al torn especial al centre de Sant Vicenç dels Horts

rotocayfoEl passat dijous el comitè d’empresa de Rotocayfo va signar l’acord definitiu per al torn especial al centre de treball de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). L’acord, que ordena la distribució irregular de la jornada de manera racional i coherent, i que afecta uns 75 treballadors, permet mantenir l’activitat productiva més de 300 dies l’any.

Després de diversos mesos de negociació, amb l’assessorament tècnic i jurídic de la UGT de Catalunya, el passat dia 13 de febrer es va assolir un preacord amb el manteniment i millora de les condicions del torn especial, que també serveixen per adaptar la flexibilitat a les necessitats de l’empresa, fent-la més competitiva i eficient.

Aquest acord es va presentar prèviament en assemblees als treballadors els dies 14 i 17 de febrer, i posteriorment ratificat en votació els dies 15 i 19, amb el vot favorable del 72,31% de la plantilla.

D’altra banda, els treballadors i les treballadores de Cayfo y Asociados i de Directo Plancha han ratificat el mateix acord amb el vot favorables del 78,95% i del 87,50% de les respectives plantilles.

Aquest acord, recolzat per la immensa majoria dels treballadors i les treballadores, planteja un escenari de pau social per a l’any 2014.

Comments are closed.