Acord amistós per rescindir el contracte del servei de neteja de Kluh Linaer a la CNMV de Barcelona

KLE
Després de mesos d’impagaments, la vintena de treballadors i treballadores seran subrogats per la nova empresa concessionària

Ahir dilluns, 22 de maig, es va arribar a un acord amistós perquè la Comisión Nacional Mercado de la Competencia rescindís el contracte de neteja de les seves instal·lacions amb Kluh Linaer – KLE, després de mesos d’impagaments de les nòmines de la seva plantilla a diversos centres.

A partir d’ara, la vintena de persones que treballaven en el servei de neteja de la CNMV a Barcelona seran subrogades per Tragsa, la nova empresa concessionària del servei.

Actualmente, Kluh Linaer es troba en concurs de creditors. Serà l’administrador concursal qui haurà de decidir si s’assumeix el deute presentat. En cas contrari, les quantitats que es deuen (nòmines de març i abril, i fins al 20 de maig, així com la paga extra) hauran de reclamar-se per la via judicial.

La mobilització dels treballadors i les treballadores i el recolzament de la FeSMC-UGT de Catalunya en les negociacions han permès arribar a aquest acord.

Comments are closed.