Acord en l’ERO d’INTEVA Products, proveïdora de SEAT i Nissan

INTEVAEls treballadors rebran una indemnització de 45 dies per any treballat – 28 operaris mantindran la feina fins al desembre del 2016

Ahir es va arribar a un preacord amb la direcció d’Inteva Products per a l’expedient de regulació d’ocupació presentat per l’empresa per tancar la planta de Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental), dedicada a la fabricació de motors d’alçavidres per a marques com Seat o Nissan.

El principi d’acord, que ha estat aprovat aquest matí per la plantilla en assemblea, suposa que 35 treballadors deixin l’empresa entre abril i octubre d’enguany, mentre que els altres 28 treballadors –de la cadena que treballa per a Seat- mantinguin els llocs de treball i la producció fins al desembre del 2016, de manera que es faciliti el seu accés a la jubilació.

En qualsevol dels casos, els treballadors rebran una indemnització de 45 dies per any treballat, amb un topall de 35 mensualitats o 100.000 euros. També se’ls oferirà els serveis d’una empresa de recol·locació.

Un comentari a “Acord en l’ERO d’INTEVA Products, proveïdora de SEAT i Nissan

  1. Es increible que se sigan cerrando empresas en Catalunya, sin hacer nada y sepreocupan mas por la independencia que por frenar los cierres de empresas de verguenza!!!Ciu, y compañia…