Acord pel conveni d’emmagatzematge de fruites i verdures a la província de Lleida

Font de la imatge: Wikipedia

Font de la imatge: Wikipedia

Avui s’ha arribat a un acord pel conveni col·lectiu de treball del sector d’emmagatzematge, conservació, manipulació i venda de fruites i verdures de la demarcació de Lleida. El sindicat de la UGT-Terres de Lleida ha subscrit aquest acord, que serà rubricat durant els propers dies.

El conveni, que tindrà vigència de l’1 de Juny de 2015 fins el 31 de desembre de 2016, estableix una sèrie de millores per al conjunt dels treballadors (uns deu mil a la província de Lleida).

Així, aquest conveni suposarà una pujada del 0,75% dels sous aquest any i un 1% durant el 2016. També, s’estableix una revisió del IPC si aquest supera el 2,5% (amb una pujada del 0,5% més als sous).
El conveni també preveu millores pel que fa a les hores de llicències retribuïdes.
El secretari general de la FITAG de la UGT a Lleida, Antonio Rodríguez, ha mostrat la satisfacció davant d’aquest acord, i, tenint en compte el difícil any que està essent pels treballadors del sector.

Un comentari a “Acord pel conveni d’emmagatzematge de fruites i verdures a la província de Lleida

  1. Es una gran noticia, que se sigan firmando convenios esto significa que vamos en la buena direcion de recuperar los derechos, que inssisten en quitarnos, un saludo a los compañeros/as del convenio firmado..