Acord per a l’ERO de SATI

textilLa tèxtil de La Garriga, en concurs de creditors, acomiadarà 155 treballadors, mentre que 92 continuaran treballant per a les dues noves empreses adjudicatàries

Ahir es va arribar un acord amb la direcció de la tèxtil Sati (La Garriga), en situació de concurs de creditors, per a l’ERO presentat per rescindir el contracte de 155 treballadors i treballadores. Les persones acomiadades rebran una indemnització de 20 dies per any treballat i una compensació pels dies d’atur que van perdre durant els ERO dels anys 2009, 2010 i 2011.

L’acord el va signar tot el comitè d’empresa i ha estat ratificat per l’assemblea de treballadors amb 127 vots a favor, 7 en contra i 5 abstencions.

La resta de la plantilla, 92 treballadors i treballadores, continuarà treballant per a les dues empreses a qui el Jutjat Mercantil encarregat del concurs de creditors ha adjudicat la Sati. D’una banda, l’empresa francesa Mortelecque continuarà amb l’àrea de teixits tècnic i es quedarà amb 37 treballadors, i l’empresa Mercagaya (del propi director general de Sati) es quedarà amb l’àrea de teixits de decoració i 55 treballadors.

 

Comments are closed.