Acord per la reindustrialització de la planta de Delphi a Sant Cugat

delphiDesprés d’un llarg període de negociació, finalment s’ha arribat a un acord de reindustrialització de la planta d Delphi a Sant Cugat que permetrà la continuïtat de l’activitat industrial i garantir uns 208 llocs de treball de la plantilla de Delphi.

Des de la UGT de Catalunya considerem l’acord satisfactori ja que és fruit de la negociació de totes les parts implicades. Aquest esforç permetrà donar sortida a una de les reivindicacions en aquest procés.

Demà es realitzaran les assemblees informatives a la plantilla per explicar el contingut en detall d’aquest acord que preveu la posada en marxa d’un projecte industrial amb una inversió de 12 milions d’euros en tres anys, que permetrà mantenir un volum de feina estable i generar creixement i riquesa a la comarca.

El comitè d’empresa espera que els propers dies es signi el document definitiu amb el que es tancarà amb èxit aquest procés de negociació i que farà que les empresa J.Juan, Gutmar, Gillera e ISEE, portin un projecte industrial per a la planta de Sant Cugat, que ajudi a pal·liar les conseqüències de l’expedient de tancament que es va acordar amb Delphi.

Amb aquest acord conclou un procés de negociació que es va iniciar el passar mes de febrer amb l’anunci del cessament d’activitat de Delphi i s’inicia una nova etapa per a la plantilla, que des de la UGT de Catalunya esperem els hi doni estabilitat en el futur.

Comments are closed.