Acte per l’eradicació del treball infantil

oitAquest dissabte, 29 de març, a les 19.30 hores, se celebrarà a l’Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona un acte sobre l’eradicació de treball infantil.

A l’acte intervindran Joaquín Nieto, director de l’Oficina de l’Organització Internacional del Treball (OIT) per a Espanya; Camil Ros, secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya; Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya; Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball Nacional, i Anna Folch, presidenta d’UNICEF Catalunya.

També es presentarà el vídeo “El treball infantil no és un joc de nens” i es projectaran fotografies sobre aquest tema del fotògraf Fernando Moleres. L’acte culminarà amb el concert de la soprano i compositora Pilar Jurado, col·laboradora especial de l’OIT a la iniciativa “La música contra el treball infantil”.

Al món hi ha 168 milions de nens i nenes que passen els seus dies treballant en camps, mines, tallers, fàbriques, cases i carrers. Treballs que no els permeten estudiar, perjudiquen la seva salut i els deixen sense infància. Representen l’11% de la població infantil. Paradoxalment, hi ha 200 milions d’adults que no troben un lloc de treball.

Comments are closed.