Actes de la UGT de Catalunya amb motiu del dia de la Dona Treballadora

Des de la UGT de Catalunya, davant la commemoració d’un nou 8 de març, volem expressar el nostre compromís amb la lluita per la igualtat real i efectiva entre dones i homes.

Per aquest motiu des de la UGT de Catalunya organitzem tot un seguit de jornades i activitats relacionades amb el 8 de març, dia de la Dona Treballadora.

Actes i jornades

Barcelona (acte central). 5 de març, 10h  Jornada “Paritat = presa de decisions ?” amb Sissy Vovou (Syriza).  Sala d’actes de Rambla de Santa Mònica n.10

5 de març, 18h. AVALOT organitza un Café-Tertúlia amb Sissy Vovou (Syriza). Union Bar Barcelona (Pl. Manuel Vázquez Montalbán, 4, Barcelona)

Granollers. 3 de març, 10h. Xerrada – debat “Permisos iguals i intransferibles de naixement i adopció”. UGT-Vallès Oriental. C/Esteve Terrades, 30 de Granollers

Sabadell. 4 de març, 19:30h. Projecció del documental “Las Maestras de la República”. ESPAI ÀGORA del Centre Cívic de Sant Oleguer (Car rer de Sol i Padr í s, 93, 08203 Sabadell)

Mataró. 5 de març. 18h. Projecció del documental “Las Maestras de la República”. Centre Cívic, pla d’en Boet. C/ de Juan Sebastián Elcano, 6. Mataró.

Lleida. 

4 de març. 18:00 h a la sala d’actes de CaixaForum Lleida, amb una introducció de la historiadora Carme Agulló, projecció de la pel·lícula documental “Las Maestras de la República”

5 de març, 18:15h. Taula debat “Dones i tercer sector”. Sala Jaume Magre, Bisbe Torres, 2. Lleida.

Tarragona. 6 de març, 10h. Actes institucionals i taula de debat Experiències en femení. “Igualtat laboral. Continuem amb la lluita”. Seu UGT a Tarragona. Sala d’Actes Carrer d’Ixart, 11 3a planta.

Santa Coloma Gramenet. 10 de març, Jornada sobre l’impacte de les reformes en la igualtat i la bretxa salarial. Museu Torre Balldovina, sala d’actes.  Plaça de Pau Casals, s/n. Santa Coloma de Gramenet.

 

Manifestacions

Barcelona, 8 de març. La UGT de Catalunya participarà diumenge 8 de març en la manifestació unitària del Dia Internacional de les Dones Treballadores. Sortirà a les 12 hores des de la Plaça Universitat i marxarà per les Rambles fins a la Plaça de Sant Jaume.

Comments are closed.