Perquè som claus en la defensa dels teus drets

  • Perquè la reforma laboral dóna tot el poder a l’empresari i et deixa absolutament desprotegit. Per poder-te defensar, necessitaràs un sindicat fort, compromès i mobilitzat.
  • Perquè els sindicats encapçalem la resistència davant l’onada neoliberal que recorre Europa. No podem deixar que acabin amb els drets, els serveis públics i l’Estat del Benestar, que hem aconseguit després de molts anys de lluita.
  • Perquè tenim els millors advocats laboralistes al teu servei, que l’any passat van tramitar 4.290 expedients. El preu dels serveis jurídics és reduït si estàs afiliat o afiliada.
  • Perquè ara no pots ni resignar-te ni lluitar sol. La unió fa la força i hem de reaccionar.
  • Perquè ara més que mai hem de ser forts en la negociació col·lectiva. En el darrer any, vam estar presents a la negociació de 833 convenis a Catalunya, que afecten més d’1,7 milions de treballadors i treballadores.
  • Perquè en els temps que vivim, d’atac constant als drets laborals i socials de la ciutadania, hem de ser encara més forts per poder plantar cara. Necessites unir-te per defensar millor els teus drets. Necessitem que t’uneixis per defensar millor els drets de tothom.
Posted in Raons per afiliar-se