AMIC-UGT organitza el taller ‘Situa’t i practica el català’

logo-amicL’objectiu d’aquesta activitat és oferir un marc on aquestes persones puguin aprendre i, sobretot, practicar, el vocabulari i la fraseologia bàsica en català relacionada amb quatre entorns quotidians, amb l’acompanyament i la sensibilització necessaris per al posterior ús social de la llengua.

L’activitat comprèn quatre tallers de dues hores cadascun, un període obert per a la recollida d’informació en quatre àmbits —laboral, sanitari, educatiu i Administració—, i una sessió final de posada en comú d’experiències i lliurament d’un certificat d’assistència.

Per als participants només hi ha dos requisits necessaris: entendre el català (tenir les competències comunicatives elementals per a desenvolupar-se en situacions quotidianes) i voler llançar-se a parlar-lo.

En completar el programa, els participants obtenen un certificat d’assistència.

L’activitat està organitzada per AMIC-UGT amb el suport del Servei Lingüístic de la Unió General de Treballadors de Catalunya, el Centre de Formació d’Adults Maria Rúbies i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Calendari i lloc de realització

Tallers: 7, 9, 14 i 16 d’octubre, de 18 a 20 h.

Recollida d’informació en quatre entorns: del 17 d’octubre al 3 de novembre.

Sessió final i lliurament de certificat: 4 de novembre, de 18 a 19.30 h.

Lloc: Aula de l’IDFO. Rambla del Raval, 29-35, 1a planta. Barcelona.

pdfOctaveta

Comments are closed.