Amplíssim seguiment de la vaga general en el primer torn (22h)

BANNERHUELGA2

Està aturat el 100% del sanejament urbà de tot Catalunya (restem a l’espera de Tarragona, que comencen el torn de nit a les 00.00 hores).

També estan aturats al 100% els grans centres de repartiment de Correus (Barcelona i Sant Cugat).

De l’aeroport de Girona no ha sortit cap vol. L’estació de França – Adif també està totalment aturada.

Ampli seguiment a les empreses del sector del metall. Algunes empreses aturades al 100%: Seat i les seves filials, Nissan, General Cable (Manlleu), Braun (Rubí), Alston (Santa Perpètua de Mogoda), Himel, Mahle (Vilanova i la Geltrú), Roca (Gavà), Sony (Viladecavalls), Robert Bosch (Castellet i la Gornal, Anoia), Siemens, Componentes Vilanova…

 

Tampoc tenen cap activitat La Seda i el polígon petroquímic de Tarragona només funciona en serveis mínims.

El seguiment de la vaga al sector alimentari oscil·la entre el 80 i el 100%. Per exemple: Grup Tarradellas (100%), Europastry (85%), Damm (95%). En el sector de la beguda el seguiment sí és total: 100% de seguiment a Cobega, Freixenet (Sant Sadurní d’Anoia), Segura Viudas (Torrelavid, Anoia) i San Miguel, entre d’altres.

Mercabarna está aturat al 100%.

A la construcció, seguiment del 100% al torn de nit de les UTE de la línia 9 del metro i de l’AVE.

A les mines de Súria i Sallent, que funcionen 24 hores, l’aturada és total.

El seguiment a la premsa escrita (que ha fet vaga el dia 28) ha estat elevat: la pràctica totalitat de les plantilles de l’Avui i El País, un 70% a El Periódico o un 80% a La Vanguardia, amb un 80%. Les rotatives que imprimeixen els diaris El Periòdico i l’Sport, el Mundo, El País i l’Avui i el Punt han seguit l’aturada en un 100%.

Recordem que a la ciutat de Lleida el dia 29 és festiu

Comments are closed.