Aquesta tarda, tothom a la cassolada!

nocallemcassoladaAquesta tarda hem de fer sentir la nostra veu contra el rescat de la banca espanyola amb la cassolada que hem convocat la UGT de Catalunya, CCOO de Catalunya i la Plataforma Prou Retallades, a les 19 hores davant de la seu del Banc d’Espanya a Barcelona.

La cassolada és un crit de protesta per allò que el govern en diu “línia de crèdit bancari”, però que és un rescat a la banca de totes, totes. Un rescat que pagarem els treballadors i no els veritables culpables de l’enorme forat financer que està ofegant la nostra economia.

Els ciutadans i ciutadanes estem farts d’assumir les conseqüències d’una crisi que no hem provocat nosaltres, perdent els nostres drets en favor d’aquells que ens ha portat a aquesta situació.

Sota el lema “Per un control públic dels diners del rescat. Exigim responsabilitats!“, les entitats denunciem la manca de regulació i de control polític i institucional del sector financer i exigim responsabilitats als gestors públics, la creació d’una banca pública i una reforma del sistema que garanteixi la seva viabilitat, l’ocupació i que no es faci al servei dels interessos econòmics i polítics d’una minoria…

Comments are closed.