Arriba a judici el cas del treballador de CREA acomiadat després de ser víctima d’una agressió per raó de sexe

LGTBDemà, dimarts, 25 de novembre, a les 9:30 hores, arriba al Jutjat Social número 11 de Barcelona el cas del treballador de CREA, la rotativa del Grup Godó, acomiadat després de ser víctima d’una agressió per raó de sexe per part d’un company.

En els dos darrers anys el treballador havia patit assetjament per raó de sexe per part d’un company, conducta que va culminar el passat mes de juliol amb una agressió per part de l’assetjador i del germà de l’assetjador. Com a conseqüència, l’agredit va necessitar atenció mèdica.

L’actuació posterior de l’empresa CREA va ser del tot incomprensible: va acomiadar els tres treballadors implicats, l’agressor-assetjador, el segon agressor i la víctima de l’agressió trànsfoba, sense fer distinció entre agressors i agredit.

La UGT ha presentat una demanda contra l’empresa i els dos agressors, tot demanant la nul·litat de l’acomiadament del treballador agredit.

Demà dimarts, a partir de les 9 hores, delegats del sector d’Arts Gràfiques de la FES-UGT, membres del col·lectiu LGTB de la UGT de Catalunya i de l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya, es concentraran davant del jutjat per mostrar el seu suport al treballador acomiadat.

Comments are closed.