Assemblea de delegades i delegats del sector de Neteja d’Edificis i Locals de Catalunya

Assemblea de delegades i delegats del sector de neteja d’edificis i locals de Catalunya

A Barcelona, després de l’assemblea, els treballadors es manifestaran fins a Foment de Treball

Davant la situació de la negociació del Conveni autonòmic del sector de neteja d’edificis i locals de Catalunya, UGT i CCOO convoquem assemblees de delegats i delegades demà dia 20 de febrer a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Després de tretze mesos de reunions, les patronals segueixen mantenint la seva proposta de congelació salarial per a l’any 2017 amb un únic pagament compensatori de 40 euros bruts proporcionals a la jornada, la qual cosa suposaria en la pràctica dos anys seguits sense increments salarials (2016-2017), i insisteixen en la retallada de la quantia del complement econòmic de l’antiguitat fins a l’eliminació d’aquest concepte. I per al 2018, 2019, 2020 i 2021, proposen increments de l’1,3%, 1,4%, 1,5% i 1,6% respectivament.

CCOO i UGT rebutgen rotundament els plantejaments de la patronal, i se’ls ha traslladat que l’actitud immobilista que estan mantenint i la dilatació deliberada de les negociacions per part seva, tindrà una resposta sindical.

A Barcelona, una vegada finalitzada l’assemblea (aproximadament a les 12.30h), els delegats i les delegades aniran en manifestació fins a la seu de Foment de Treball (Via Laietana, 32)

UGT i CCOO consideren que els treballadors del col·lectiu de la neteja no pot perdre més poder adquisitiu ni admetre cap reculada en els drets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*