Assemblea de delegades i delegats del sector de Neteja d’Edificis i Locals de Catalunya

Assemblea de delegades i delegats del sector de neteja d’edificis i locals de Catalunya

A Barcelona, després de l’assemblea, els treballadors es manifestaran fins a Foment de Treball

Davant la situació de la negociació del Conveni autonòmic del sector de neteja d’edificis i locals de Catalunya, UGT i CCOO convoquem assemblees de delegats i delegades demà dia 20 de febrer a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Després de tretze mesos de reunions, les patronals segueixen mantenint la seva proposta de congelació salarial per a l’any 2017 amb un únic pagament compensatori de 40 euros bruts proporcionals a la jornada, la qual cosa suposaria en la pràctica dos anys seguits sense increments salarials (2016-2017), i insisteixen en la retallada de la quantia del complement econòmic de l’antiguitat fins a l’eliminació d’aquest concepte. I per al 2018, 2019, 2020 i 2021, proposen increments de l’1,3%, 1,4%, 1,5% i 1,6% respectivament.

CCOO i UGT rebutgen rotundament els plantejaments de la patronal, i se’ls ha traslladat que l’actitud immobilista que estan mantenint i la dilatació deliberada de les negociacions per part seva, tindrà una resposta sindical.

A Barcelona, una vegada finalitzada l’assemblea (aproximadament a les 12.30h), els delegats i les delegades aniran en manifestació fins a la seu de Foment de Treball (Via Laietana, 32)

UGT i CCOO consideren que els treballadors del col·lectiu de la neteja no pot perdre més poder adquisitiu ni admetre cap reculada en els drets.

Comments are closed.