Assemblea de Gestió i Trobada Anual de l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya

Enguany, de manera excepcional, farem l’Assemblea de Gestió i la Trobada Anual de manera conjunta, pel que esperem poder passar juntes tot el cap de setmana!

Així doncs, l’Assemblea de Gestió tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Alberg Torre Ametller (Cabrera de Mar) el 23 de febrer de 2018 a les 16h. Com ja sabeu, la finalitat de l’Assemblea de Gestió és posar-vos al corrent de totes les activitats i actes que hem portat a terme durant el 2017, així com l’estat dels comptes després d’aquest primer any. Tanmateix, parlarem sobre les línies de treball que realitzarem al llarg del recent estrenat 2018.

Dissabte començarem al mateix alberg amb la Trobada Anual de l’Avalot, que ens ocuparà la resta del cap de setmana, sota el títol “La Tercera Revolució Industrial. Trencarem amb el capitalisme i la societat heteropatriarcal?”.

El que pretenem fer en aquesta jornada és reflexionar, mitjançant diversos debats, taules rodones i conferències amb expertes, en definitiva, obrir el debat sobre la tercera revolució industrial i les perspectives socials, econòmiques i mediambientals a les quals ens evoca aquesta. El moviment obrer, al llarg de la història, ha sigut determinant per combatre els abusos del capitalisme, ¿ens deixarem ara doblegar per les grans corporacions? ¿Serem capaces de protagonitzar una revolució obrera i social per acompanyar aquesta revolució industrial? ¿Tenim la força i les eines per combatre el capitalisme i la societat heteropatriarcal? Vine! Entre totes, intentarem donar resposta a totes aquestes qüestions i moltes d’altres! En breu rebreu també detallades totes les activitats que portarem a terme al llarg de dissabte i diumenge.

Us podeu inscriure a ambdós actes mitjançant aquest enllaç: https://goo.gl/forms/iuYivDXgMOkoyFK52 Utilitzarem la mateixa fulla per tal d’agilitar la vostra inscripció, veureu que en el formulari podeu especificar si us quedareu tot el cap de setmana o si, per contra, només participareu en un dels dos actes.

Esperem poder comptar amb la presència de totes! De ben segur que serà un cap de setmana molt interessant en el qual gaudirem molt!

Com sempre, per qualsevol dubte que tingueu, us podeu posar en contacte amb nosaltres pels canals habituals!

Avalot – Joves de la UGT de Catalunya
Pl. Vázquez Montalbán, 4 – Barcelona
93 304 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
www.avalot.cat

 

Comments are closed.