Assemblea de la plantilla de General Electric per decidir calendari de mobilitzacions

generalelectricLa direcció de l’empresa General Electric continua tancant-se en banda alhora de negociar sobre l’ERO presentat a les plantes de Barcelona i Cornellà. Des de primera hora d’aquest matí l’empresa ha mostrat una actitud totalment negativa arribant dues hores tard a la reunió pactada.

Encara que des del comitè d’empresa s’han aportat propostes alternatives per a la viabilitat d’aquesta, la direcció continua reafirmant-se en el tancament de la planta de Cornellà de Llobregat. Els únics punts que han modificat des de les primeres negociacions són les següents:

–       Augment de la indemnització de 20 a 25 dies.

–       Augment de les places vacants a la planta de Bilbao (de 13 a 20 llocs de treball).

–       Reducció de 5 afectats per l’ERO a la planta de Barcelona.

Des de la UGT de Catalunya no acceptem aquestes dues propostes ja que des del comitè es demana la continuïtat de la productivitat a la planta de Barcelona i no a Bilbao.

Demà s’han convocat dues assemblees a ambdues plantes de Barcelona per explicar la proposta de l’empresa i decidir properes mobilitzacions per mostrar el total rebuig a aquest ERO.

Recordem que a principis de maig l’empresa va informar del nombre de treballadors afectats a les diferents plantes, en el cas d’Hydro de Cornellà de Llobregat l’ERO afectarà a unes 65 persones.

Dilluns i dimarts, 6 i 7 de maig, seran les últimes reunions de la mesa negociadora a nivell estatal.

Comments are closed.