AVALOT organitza la III trobada de joves delegats centrada en la Reforma Laboral

3atrobada

L’alcalde de Calella, Josep M. Juhé, participarà demà en la inauguració, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, farà dijous la cloenda

L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya organitza els dies 1 i 2 de desembre a Calella (Maresme) la 3a Trobada de Joves Delegats i Delegades del sindicat, un espai de trobada, debat i reflexió que aplegarà un centenar de joves sindicalistes.

El programa d’enguany, centrat en la reforma laboral, és el següent:

Dimecres, 1 de desembre:

12h – Acte d’obertura, a càrrec de Lluís Torrents, secretari comarcal de la UGT del Maresme, i Josep M. Juhé, alcalde de Calella.

Ponència inaugural: “Joves i mercat de treball”, a càrrec de Pau Serracant, sociòleg, coordinador de recerca a l’Observatori Català de la Joventut i professor de la Universitat de Girona.

14h – Dinar.

16h – “La reforma laboral i la negociació col·lectiva”, a càrrec de Camil Ros, secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya.

18h – Tallers: la reforma laboral empresa a empresa.

Dijous, 2 de desembre:

10h – “Ofensiva sindical, 29-S i mitjans de comunicació”, a càrrec de Miguel Ángel Escobar, secretari de Comunicació i portaveu de la UGT de Catalunya.

11h – Activitat lúdica.

13.30h – Dinar.

15h – Conclusions i cloenda, a càrrec de Chakir el Homrani, portaveu nacional de l’Avalot, i Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya.

 

3a Trobada de Joves Delegats de la UGT de Catalunya
DIA: 1 i 2 de desembre de 2010 LLOC: Hotel La Vila (c. de Sant Josep, 66, Calella).

Comments are closed.