Avalot qualifica d’immoral que el Ministerio reclami el retorn dels ajuts als lloguer als joves

casita-inchable
L’Avalot qualifica d’immoral que el Ministerio de Vivienda reclami el retorn dels ajuts als lloguer als joves que, en general, per hores extres i indemnitzacions d’acomiadament. Els joves de la UGT de Catalunya consideren que aquesta ministeri encara demostra més insensibilitat al exigir l’aplicació d’interessos per aquesta devolució i recorden que la major part d’aquests ajuts es van fe efcetius amb retard de més d’un any.

L’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya, considera que l’anunci del Ministerio de Vivienda en relació a la devolució dels ajuts al lloguer, és una mostra brutal d’insensibilitat amb els joves que encara és més notable en aquests temps de crisi.

Aquesta pretensió del Ministeri, que es faria a través de les Comunitats Autònomes, no té en compte que molts d’aquests joves que de forma inesperada han vist crèixer els seus ingressos fins a superar els barems establerts per la concessió d’ajuts, han estat acomiadats i per tant han rebut indemnitzacions de 8 dies per contractes d’obra i servei, que es la segona modalitat de contractació més freqüent entre els treballadors de menys edat,  o quitances i que en molts casos s’han vist obligats a fer hores extres.

L’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya ja va denunciar en el seu moment que la concesió efectiva de l’anomenada Renda d’Emancipació es produïa en moltissims casos amb un retard d’un any i que en cap cas els beneficiaris van rebre l’ajut amb interessos. Per aquest motiu encara és més immoral que es penalitzi els preceptors amb un interés de 5% (por sobre del preu del diner!!!!!!!!!!!) sobre la quantitat rebuda.

L’Avalot expressa la seva confiança que des del Departament de Medi Ambient i Habitatge no donarà curs a aquesta reclamació del ministeri i que recorrerà aquesta decisió.

Comments are closed.