Bic Graphic Europe paralitza l’activitat total de la planta a Tarragona

BIC-Graphic-NorwoodEls treballadors i treballadores afectats per l’expedient de regulació d’ocupació presentat per la direcció, que pretén acomiadar un total de 136 persones, han paralitzat l’activitat total de l’empresa en una jornada reivindicativa /festiva de vaga el 2 de maig.

Una nombrosa representació de la plantilla es va concentrar des de les 5 del matí als punts d’accés al polígon on hi ha les instal·lacions de l’empresa. A mesura que avançava la jornada  va incrementar la participació arribant al punt àlgid a les 12.00 h, moment en què es van intensificar les protestes a l’interior de l’empresa on hi havia la direcció, en un rebuig manifest a la situació que pateix la plantilla des del comunicat del grup BIC del mes de febrer de 2016.

Després de més d’un any del comunicat de la multinacional, en el qual el grup BIC plantejava un canvi d’estratègia en la línia dels seus productes promocionals a nivell mundial, la plantilla ha tingut l’oportunitat d’exterioritzar els seus sentiments de ràbia i rebuig a l’ERO plantejat per la direcció que deixa sense futur a 1 de cada 3 treballadors i treballadores que formen part de la plantilla del centre de Tarragona.

Des de la UGT, com a sindicat majoritari al Comitè d’Empresa, valorem molt positivament la mobilització i participació de la plantilla de BIC Graphic, en una jornada pacífica, festiva i reivindicativa. Tot i els inconvenients legislatius, la Secció Sindical de la UGT continua treballant per al conjunt dels treballadors i treballadores de BIC Graphic, en una lluita constant per una empresa estable i de futur.

Comments are closed.