CAPRABO acomiada indistriminadament treballadors del centre de l’avinguda València de Lleida


capraboL’empresa voreja els límits d’un ERO encobert i incompleix l’acord subscrit al febrer per mantenir els llocs de treball

La Federació de Comerç, Hostaleria, Turisme i Joc de la UGT de Catalunya ha denunciat Caprabo per l’acomiadament indiscriminat de treballadors i treballadores del centre de l’Avinguda València de Lleida, sense cap motiu jurídic i amb arbitrarietat, tractant de nou els seus empleats i empleades com a instruments per ajustar el seu compte de resultats.

Des de la UGT de Catalunya hem apostat per la creació i manteniment de l’ocupació i amb aquesta finalitat –i per evitar ajustaments definitius de plantilla- vam subscriure el passat 13 de febrer un acord que garantia els llocs de treball i l’estabilitat de la plantilla alhora que garantia la continuïtat i supervivència de l’empresa en el futur.

Per això, des del nostre sindicat considerem el comportament de l’empresa deslleial amb els seus treballadors i treballadores, i entenem que suposa l’existència de mala fe a l’hora de signar aquest acord, ja que dos mesos després Caprabo l’incompleix i acomiada empleats i empleades de Lleida, Tarragona, Girona i Barcelona i proposa trasllats a 100 km. de distància i en torn de tarda, el que fa del tot impossible la seva recol•locació. Caprabo voreja els límits d’un ERO encobert, motiu pel qual els nostres serveis jurídics estudien la interposició d’una denúncia davant la jurisdicció social.

Des de la UGT de Catalunya no acceptarem que les empreses aprofitin la situació de crisi per imposar un model de precarització de les relacions laborals i no reconeguin els sacrificis que realitzen els treballadors i les treballadores per la viabilitat de l’empresa i el manteniment de l’ocupació.

 

Comments are closed.