CLECE, EULEN, FCC, INGESAN, SAMSIC i VALORIZA no compleixen els acords pactats al conveni del sector de la neteja

assemblea-netejaDivendres, 13 de març, concentració a Plaça Sant Jaume, a les 11 hores

Algunes empreses del sector de la neteja a Catalunya incompleixen la pujada salarial del 1,8%pactada pel conveni de neteja d’edificis i locals de Catalunya pels 2015.

Aquest matí, s’ha dut a terme un assemblea informativa pels delegats explicant la situació que estan patint alguns treballadors i treballadores d’empreses com Clece, FCC, Ingesan, Eulen, Samsic i Valoriza i altres empreses petites que no porten a terme aquest increment econòmic.

Davant d’aquesta actitud il·legal per no complir el que s’ha negociat, acordat i signat en el conveni col·lectiu, a l’assemblea d’aquest matí s’ha aprovat la proposta de l’inici de mobilitzacions des de la Federació de Serveis de la UGT de Catalunya per aconseguir canvis i que es compleixin tots els acords establerts al conveni. A més, des de la UGT de Catalunya s’està fent front a aquesta situació amb la presentació de conflictes col·lectius, de denuncies al TLC i també mobilitzacions.

La propera mobilització del sector de neteja prevista és pel pròxim divendres, 13 de març, a la Plaça Sant Jaume a les 11 hores.

Comments are closed.