Coorganitzem la taula “Ser o no ser Charlie: un abans i un després per al dret a la informació?”

charlie-hebdoLa Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació (XDIC), de la qual forma part la UGT de Catalunya, organitza el dia 11 de febrer la taula rodona Ser o no ser Charlie: un abans i un després per al dret a la Informació?

Després de l’atemptat mortal contra els humoristes de la Revista satírica Charlie Hebdo s’ha generat un debat sobre l’adscripció o no a la campanya “je suis charlie”. Usem les vies democràtiques per abordar el conflicte i les divergències com a forma de condemna del brutal atemptat: el debat, la reflexió i la llibertat d’expressió contra la violència. En aquest debat  analitzarem l’estat  del “dret a informació” en Catalunya i Espanya, tant des del punt de vista de l’exercici professional del periodisme (gràfic, escrit o audiovisual) com des del punt de vista de la recepció de la informació i la seua influència social. ¿Quines conseqüències té pel dret a la informació i la llibertat d’expressió el terrible atemptat ocorregut a París?

 

Taula rodona: Ser o no ser Charlie: un abans i un després per al dret a la Informació?

Dia i hora11 de febrer de 2015 a les 18.30 h.
Lloc Sala d’actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rambla Catalunya, 10 Barcelona.
Organitza: Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació (XDIC), Universitat Oberta de Catalunya i l’Associació de Professionals de la Il·lustració a Catalunya.
Modera: Anna Clua, professora de la Universitat Obert de Catalunya.
Ponents:
• Carlos Zeller, professor de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona.
• Dardo Gómez, secretari d’organització de la Federació de Sindicats de Periodistes.
• Miquel Gallardo, president de l’Associació de Professionals de la Il·lustració a Catalunya.

Cal confirmar assistència a l’adreça de correu electrònic dretalainformacio@gmail.com.

https://dretalainformacio.wordpress.com/2015/01/27/ser-o-no-ser-charlie-un-abans-i-un-despres-per-al-dret-a-la-informacio/

Comments are closed.