Comunicat del comitè de seguretat i salut laboral de l’Hospital Can Ruti

canruti.jpgAmb motiu de l’incendi que es va produir el passat dia 12 de desembre, el Comitè de Seguretat i Salut Laboral de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) volem manifestar les següents valoracions:

  • El nostre reconeixement a tot el personal de l’Hospital per la seva actuació davant d’uns fets tan greus, ja que sense la seva actitud no s’hagués pogut arribat a bon terme.

  • Els delegats i delegades de prevenció, des de ja fa molt de temps, venim manifestant a la Direcció de l’Hospital les mancances que hem anat observant, tant pel que fa a les infraestructures com a les mesures de seguretat i al Pla d’Emergència.
  • Estem en total desacord amb les manifestacions realitzades per part de la Direcció de l’Hospital i de la consellera de Salut, Marina Geli. Aquestes manifestacions han estat parcials i no s’ajusten a la realitat que tots hem viscut i que a hores d’ara seguim patint. La normalitat no s’ha restablert i es trigarà a recuperar-la.
  • Estem pendents de les diferents línies d’investigació, tant dels bombers com de la policia científica, i en funció de la informació oficial que rebem, prendrem les mesures que creiem oportunes. Però independentment de l’origen de l’incendi, continuarem demanant responsabilitats per l’estat en què es troben les dependències del nostre Hospital, ja que ha estat la causa de la gravetat dels fets succeïts, i tot i les nostres repetides queixes, la Direcció de l’Hospital no ha fet cap cas ni ha pres cap mesura per solucionar-ho.

El Comitè de Seguretat i Salut Laboral de Can Ruti està format per representants de la UGT de Catalunya, SATSE, Metges de Catalunya, CATAC i CCOO. També s’ha adherit a aquest comunicat el SAE.

{mxc} 

Comments are closed.