Concentració davant de la Torre Agbar contra la fragmentació d’Acsa-Sorigué

agbar-concentracio

Aigües de Barcelona vol dividir la seva contracta per iniciar un procés d’adjudicació a diferents empreses

La UGT de Catalunya i CCOO han convocat una concentració de delegats dels treballadors de l’empresa Acsa-Sorigué (contracta d’Aigües de Barcelona) davant de la Torre Agbar demà dimarts, 5 de juliol, a les 18 hores, per rebutjar el procés de divisió o fragmentació de la contracta de manteniment d’aigües.

L’any 2005 Aigües de Barcelona va iniciar la venda d’Acsa-Agbar SA al grup Sorigué. Ara es pretén fer un pas més amb la fragmentació de la contracta i iniciant un procés d’adjudicació a diferents empreses.

Entenem que aquest procés pot comportat en un futur la pèrdua de llocs de treball i la precarització de les condicions laborals de la plantilla de la contracta i, per tant, de la qualitat del servei que s’ofereix.

Els treballadors i treballadores d’Acsa-Sorigué han demostrat durant aquests anys la professionalitat i responsabilitat amb Aigües de Barcelona en la prestació d’un servei essencial per a la ciutadania. Per això apel·lem a la responsabilitat social d’Aigües de Barcelona perquè en temps de crisi sigui un exemple com a empresa amb els treballadors i amb la ciutadania a la que ofereix els seus serveis.

Comments are closed.