Concentració de delegats de la sanitat privada pel bloqueig del conveni col·lectiu

Davant el bloqueig de les patronals en la negociació del X Conveni de la Sanitat Privada, els treballadors i les treballadores del sector diuen prou:

A continuar amb salaris precaris no equiparables amb la resta de la sanitat catalana.

A continuar amb una pressió assistencial a la qual han de fer front amb plantilles insuficients i temporals, fet que perjudica clarament la qualitat del servei que rep la ciutadania i, òbviament, també la salut dels i les professionals del sector.

A continuar amb la inestabilitat i la dificultat per conciliar la vida personal i laboral.

Aquests i aquestes professionals no poden oferir un bon servei si no disposen dels mitjans adequats. A més, se’ls demana qualitat excel·lent amb unes condicions laborals precàries.

Els treballadors i les treballadores de la sanitat privada han estat conseqüents amb el període de crisi econòmica dels darrers anys, però ara és l’hora de recuperar el poder adquisitiu perdut i millorar les condicions laborals. Els beneficis empresarials no poden ser a costa dels i les professionals.

La UGT i CCOO de Catalunya, que representem en la mesa de negociació del conveni de la sanitat privada els 15.000 treballadors i treballadores del sector, exigim que les patronals presentin propostes que facin avançar definitivament les negociacions.

Per això, convoquem els delegats i les delegades del sector a una concentració el proper dijous, 25 d’octubre, a les 15.30 hores davant del Departament de Treball (c. d’Albareda, 2, Barcelona), abans de l’inici de la reunió de la mesa de negociació del Conveni, per mostrar el nostre rebuig al tracte injust que reben els treballadors i les treballadores de la sanitat privada.

Comments are closed.