Concentració dels treballadors de la planta de Pastas Gallo a Granollers

pastaAquest divendres a les 9 hores, davant de les portes de la fàbrica, es tornarà a mostrar el rebuig contra l’ERO encobert

Els treballadors i treballadores de l’empresa de Pastas Gallo continuen amb les concentracions que es van convocar el passat 10 de setembre. El Comitè d’Empresa de Pastas Gallo va denunciar a la Inspecció de Treball que la direcció estava duent a terme un ERO encobert.

L’empresa incompleix l’acord que contemplava el trasllat de 12 treballadors de la planta d’Esparraguera a la planta de Granollers, i el trasllat d’una màquina per augmentar-ne la producció, i així poder absorbir els treballadors traslladats d’Esparreguera. Però l’empresa també està realitzant acomiadaments a Granollers. 

Gallo continua deixant passar el temps necessari perquè aquests acomiadaments no siguin considerats un ERO i indemnitzant per sota del què es va pactar a la planta de Esparraguera. A més, part dels llocs de treball són immediatament reemplaçats per personal extern fins que no es produeixin els trasllats.

Per aquesta raó, el Comitè d’Empresa de Pastas Gallo a Granollers continua amb les concentracions davant les portes de la fàbrica com cada divendres del mes de setembre, de 9 a 10 hores per denunciar l’ERO encobert que està duent aquesta empresa.

 

Comments are closed.