Concentració i lliurament de signatures contra l’increment del 0,25% de les pensions

Dijous, 15 de març, a les 10.30 h davant l’INSS a Barcelona

Els Jubilats i Pensionistes de la UGT i de CCOO de Catalunya, juntament amb la Plataforma Unitària de la Gent Gran, es concentraran aquest dijous davant de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), per lliurar-hi les signatures recollides contra l’increment del 0,25% i a favor d’unes pensions dignes.

Aquestes mobilitzacions són la continuació de les dutes a terme la setmana passada per aquest col·lectiu, i que van consistir en una concentració i cremada de cartes de la ministra Báñez comunicant l’increment anual de les pensions.

Les mobilitzacions contra la pujada irrisòria de les pensions culminaran el pròxim dissabte, 17 de març, amb una manifestació a Barcelona i concentracions en diferents punts del territori.

 

 

Un comentari a “Concentració i lliurament de signatures contra l’increment del 0,25% de les pensions

  1. ¿Existe alguien, aparte de M. Rajoy, más adhosados, que no este en contra de incrementos muy por debajo del IPC, traducido indice de precios al consumo?. Por supuesto asistiré, en mi ciudad a manifestarme en contra de este y cualquier abuso de poder. Cordiales saludos compañeras/os.