Concentració per exigir que la DGAIA es replantegi la creació d’un macrocentre de menors tutelats a Girona

logo-gencat-dgaiaEls treballadors i les treballadores de la Llar Infantil Nostra Senyora de la Misericòrdia denuncien que tenir dues unitats per atendre més de 50 infants de diversa conflictivitat no és la mesura més adequada per als infants tutelats per la Generalitat

Les darreres notícies publicades per la Direcció General d’Atenció a la Infància preveuen la creació de petites unitats convivencials, d’uns deu infants, per atendre les seves necessitats d’una manera més individualitzada i normalitzadora.

Aquesta noticia, ben rebuda pels professionals dels sectors, no casa gens amb la proposta de crear un macrocentre a Girona amb dues unitats que sumades podran atendre més de 50 infants, amb tota la problemàtica que es deriva pel fet de tenir-ne tants en un mateix espai  per més que estiguin en dos unitats orgàniques compartiran el mateix edifici.

Als treballadors i les treballadores ens preocupa la qualitat de servei que podrem donar als infants en aquestes condicions, tenint en compte la conflictivitat que es pot generar, com ja s’ha posat de manifest en les darreres notícies aparegudes al mitjans de comunicació.

Per aquests motius els treballadors de la Llar Infantil Nostra Senyora de la Misericòrdia estem en desacord per aquesta mesura ja que, com hem dit, no creiem que sigui la més adequada per donar l’atenció que els infants tutelats per l’administració es mereixen, fet que es complica també per la saturació del servei i la freqüent sobreocupació que pateix.

És per això que per fer palès el seu descontentament demà dimarts 24 de gener d’enguany a les 13:40 h es farà una concentració per mostrar-lo a l’exterior de les instal·lacions del centre. Aquesta concentració comptarà amb el suport de la Secció Sindical d’UGT que recolzarà la demanda dels treballadors per tal que es replantegi aquest projecte.

Concentració centre menors tutelats Girona

DIA: 24 de gener.
HORA: 13:40 h.
LLOC: Antoni Vares i Martinell, 44. Puig d’En Roca. Girona.

Comments are closed.