Concentracions a Lacoste per l’anunci d’ERO a BASI

La UGT, juntament amb CCOO i CGT, continuem amb les negociacions de l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) a l’empresa BASI. La darrera reunió, que va tenir lloc divendres, la plantilla de l’empresa es va concentrar en senyal de protesta pels acomiadaments que ha anunciat l’empresa després de ser adquirida pel Grup Lacoste.

Després de més de quatre reunions no hi ha hagut cap avenç substancial, l’empresa segueix sense argumentar les raons de l’ERO i que comporti prop de 100 acomiadaments. Els sindicats continuem intentant acostar posicions a la mesa de negociació, demanem a l’empresa que presenti propostes que redueixin l’efecte de l’ERO, que incloguin mesures d’acompanyament social i que el grup Lacoste posi en valor el col·lectiu de persones treballadores que vol acomiadar

La UGT advoquem per una garantia d’ocupació per a les persones que tinguin continuïtat a l’empresa i la plantilla que finalment extingeixi els seus contractes es desvinculi en les millors condicions.

Per desbloquejar aquesta situació, els sindicats que formem part de la mesa negociadora hem convocat concentracions els dies 26 i 27 d’octubre.

Comments are closed.