Continua la convocatòria de vaga de la plantilla de Metro a Barcelona

TMB_metro
L’empresa es nega a negociar fins que no es desconvoquin les mobilitzacions

La direcció de Metro Barcelona i el comitè d’empresa han mantingut avui la reunió de mediació pel bloqueig de la negociació del conveni col·lectiu. L’empresa es nega a negociar si no es desconvoquen les vagues convocades per aquest mes de febrer.

Davant de l’ immobilisme de la direcció que rebutja qualsevol negociació o reunió sense desconvocar les convocatòries de vaga, el comitè d’empresa continua endavant amb el calendari de mobilitzacions.

Concretament, s’ha convocat una aturada de cinc hores, de 10 a 15 hores, el dia 2 de febrer, a més d’una manifestació a les 11.30 hores que sortirà de la Plaça Urquinaona i arribarà fins a la Plaça de Sant Jaume.

També s’ha convocat vaga de 24 hores els dies 22 i 24 de febrer, amb motiu del Mobile World Congress (MWC).

Des de fa més d’un mes, el comitè d’empresa demana als diferents estaments amb responsabilitat política sobre Metro de Barcelona que actuïn sobre el bloqueig de les negociacions per part de la direcció de l’empresa, però no s’ha produït cap moviment.

Un comentari a “Continua la convocatòria de vaga de la plantilla de Metro a Barcelona

  1. Cuando se paralice, la Ciudad pero todos juntos, transporte de mercancías, viajeros, verán uds como se firman los convenio, tanto miedo mientras ello están robando ha diario y nosotros/as seguimos callado, Vasta ya!!!