Continua la vaga dels examinadors de trànsit davant la impassibilitat de la DGT

OPERACIÓN ESPECIAL DE TRÁFICO
Tots els dilluns, dimarts i dimecres del mes de setembre. Els examinadors ja es plantegen ampliar la vaga a l’octubre

Els examinadors i les examinadores de Trànsit tornaran a fer vaga dilluns, dimarts i dimecres, convocatòria que mantindran durant tot el mes de setembre. Aquests professionals es mantenen des del mes de juny en peu de guerra per exigir a la DGT que faci efectiu el pagament del complement salarial específic a què es va comprometre amb els sindicats ara fa 10 anys. El seguiment de la vaga durant els tres dies d’aquesta setmana s’ha mantingut a Catalunya entre el 85% i el 90%, depenent del territori.

Aquesta setmana el comitè de vaga s’ha tornat a reunir a Madrid amb la direcció de la DGT, amb el mateix resultat de sempre: es neguen a pagar el complement específic als examinadors. Davant d’aquesta situació, el col·lectiu es planteja ampliar la convocatòria de vaga al mes d’octubre, ja que no pensen renunciar als seus drets.

Des de la UGT de Catalunya trobem absolutament incomprensible i indignant la manca de voluntat negociadora de la DGT i del Ministeri de l’Interior amb els seus treballadors i la impassibilitat que estan demostrant davant el greu perjudici econòmic que estan provocant a treballadors i autoescoles, a més dels problemes a la ciutadania. Per tant, exigim al Govern de l’Estat que algú assumeixi responsabilitats.

A Catalunya hi ha 112 examinadors i examinadores de Trànsit que realitzen 13 exàmens diaris cadascun d’ells.

Comments are closed.