Continua la vaga indefinida de la plantilla de Bacardi

bacardi4Demà, a les 10 hores, nova reunió a la Inspecció de Treball

Aquesta tarda els treballadors i treballadores de Bacardi han decidit que en el moment que s’arribi a un acord per la totalitat de la plantilla es firmarà un preacord per part del comitè d’empresa i els assessors. La validesa d’aquest preacord serà nul·la fins que es sotmeti a votació i posteriorment es ratifiqui pels afectats i les afectades.

 Així doncs, ja que Bacardi – Espanya i Bacardi – Martini continua sense cap tipus d’acord la vaga indefinida continua endavant fins que no s’arribi a cap pacte digne per tots els treballadors i les treballadores afectats amb aquest ERO presentat el mes passat. A més, aquest acord al que s’arribi ha de ser extensiu als futurs acomiadaments que l’empresa faci per la resta d’empleats afectats pel procés de reestructuració o per qualsevol altre acomiadament imputable al treballador.

Demà, a les 10 hores, està prevista una nova reunió  a la Inspecció del Treball a Barcelona per donar la màxima agilitat a aquest procés de negociació. Aquesta és l’última setmana del període de consultes.

Comments are closed.