CTAC-UGT de Catalunya formarà més de 1.100 emprenedors durant el segon semestre de l’any

taller-mecanicoLa Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC – UGT de Catalunya) ha presentat la seva programació formativa per  a autònoms i emprenedors a realitzar durant el segon semestre de l’any 2012.

Aquesta formació  està especialment dirigida a treballadors autònoms en actiu, així com a futurs emprenedors que estan en la fase de creació del seu negoci, però també a aturats que volen apropar-se al món del treball autònom i l’emprenedoria.

Durant els propers sis mesos CTAC – UGT de Catalunya, en estreta col•laboració amb el món local, engegarà més de 60 tallers i seminaris totalment gratuïts. Drets i deures, formes jurídiques, impagats, tributació pràctica, pla d’empresa, finançament i fins i tot la nova reforma laboral i la nova llei d’emprenedors estan entre les temàtiques que s’abordaran en els més de 20 municipis que participaran en el cicle de càpsules per a l’emprenedor (com, per exemple, Sant Andreu de la Barca, Granollers, Santa Coloma de Gramanet, Castelldefels, Gavà, Torelló, Martorell, Barcelona, Tarragona i Olesa de Montserrat).

La informació sobre les jornades (lloc, horaris, etc.) estaran disponibles en la secció d’Agenda de la web www.autonoms.com

Comments are closed.