CTAC-UGT de Catalunya formarà més de 1.100 emprenedors durant el segon semestre de l’any

taller-mecanicoLa Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC – UGT de Catalunya) ha presentat la seva programació formativa per  a autònoms i emprenedors a realitzar durant el segon semestre de l’any 2012.

Aquesta formació  està especialment dirigida a treballadors autònoms en actiu, així com a futurs emprenedors que estan en la fase de creació del seu negoci, però també a aturats que volen apropar-se al món del treball autònom i l’emprenedoria.

Durant els propers sis mesos CTAC – UGT de Catalunya, en estreta col•laboració amb el món local, engegarà més de 60 tallers i seminaris totalment gratuïts. Drets i deures, formes jurídiques, impagats, tributació pràctica, pla d’empresa, finançament i fins i tot la nova reforma laboral i la nova llei d’emprenedors estan entre les temàtiques que s’abordaran en els més de 20 municipis que participaran en el cicle de càpsules per a l’emprenedor (com, per exemple, Sant Andreu de la Barca, Granollers, Santa Coloma de Gramanet, Castelldefels, Gavà, Torelló, Martorell, Barcelona, Tarragona i Olesa de Montserrat).

La informació sobre les jornades (lloc, horaris, etc.) estaran disponibles en la secció d’Agenda de la web www.autonoms.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*