CTAC-UGT organitza una jornada de dinamització de l’emprenedoria i accés a l’autoocupació

apren-a-emendreDemà dimecres, a partir de les 9.30h, a Barcelona Activa

La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC – UGT de Catalunya) organitza demà dijous, 13 de desembre, a Barcelona Activa una jornada de dinamització social de l’emprenedoria i accés a l’autoocupació, sota el lema “Aprèn a emprendre”.

La situació actual, amb una contínua destrucció de l’ocupació i la inexistència d’oferta per a treballadors per compte aliena, fa que moltes vegades es contempli l’autoocupació com l’única opció de reincorporar-se al mercat de treball. Hi ha grans casos d’èxit entre els joves emprenedors, encara que és cert que menys del 10% dels estudiants universitaris es plantegen l’auto ocupació com a sortida al mercat laboral. Per aquest motiu es planteja la realització d’aquesta jornada amb un caràcter bàsic i informatiu, destinada a aquelles persones que s’han dirigit en algun moment a qualsevol tipus d’institució, cercant assessorament en matèria de creació de empreses i auto ocupació, i que segueixen madurant la possibilitat de posar en marxa la iniciativa.

La jornada, que tindrà lloc a la Sala Almogàvers de Barcelona Activa (c. Almogàvers, 165, Barcelona), seguirà el següent programa:

09.30 hores. Inauguració de les Jornades, a càrrec de Montse Basora, Directora Operativa d’Emprenedoria de Barcelona Activa.

10 hores. “Emprendre és possible. Dubtes i pors sobre l’emprenedoria”, a càrrec de Salvador Duarte, president de la CTAC – UGT de Catalunya.

11:30 hores. Pausa

Durant la pausa, Montse Basora i Salvador Duarte atendran els mitjans de comunicació presents.

12 hores. “El Pla d’Empresa. Primer pas cap a l’ emprenedoria”, a càrrec de Xavier Dumont, responsable del Centre de Recursos per Emprendre de Barcelona Activa.

13 hores. Cloenda, a càrrec de Xavier Lopez, director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat, i Salvador Duarte, president de la CTAC – UGT de Catalunya.

Comments are closed.