Davant la falta d’informació sobre el futur dels centres de treball de Bic Graphic a Tarragona i La Granada, els treballadors comencen avui mobilitzacions

BIC-Graphic-NorwoodDesprés de gairebé un any que el grup BIC va comunicar a nivell mundial que estava estudiant un canvi d’estratègia que podria afectar als centres de treball de BIC Graphic Norwood de Tarragona i la Granada (Alt Penedès), ahir va informar tant al Comitè d’Empresa com a la resta de treballadors que no es poden comprometre a cap data concreta per fer pública la decisió que prengui el consell general del grup BIC. Després d’incomplir en dues ocasions les dates en què es comprometien a comunicar la decisió.

Aquesta situació s’està fent insostenible per als treballadors davant la incertesa de futur que es planteja. Per això, el Comitè d’Empresa exigeix a la Direcció del Grup BIC informació al respecte.

Avui s’inicien les mobilitzacions a l’empresa amb una concentració davant la fàbrica de BIC Graphic a Tarragona, a les 13.30 h.

Comments are closed.