Demà compareixença de l’Avalot al ple del Parlament per la ILP d’habitatge

afra_parlamentDemà, de 1 juliol, a les 10 hores, l’Afra Blanco, portaveu Nacional de l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya intervindrà al Ple del Parlament a la Comissió de Territori i Sostenibilitat com a representant de la comissió promotora de la Proposició de llei de mesures urgents per a l’habitatge.

Ja han passat 8 anys des de que l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya van lliurar al Parlament de Catalunya més de 50.000 signatures per presentar una iniciativa legislativa popular (ILP) de Proposta de llei de mesures urgents per a l’habitatge. És per això, que l’Avalot entén que avui més que mai cal profunditzar i obrir el debat respecte la reserva de sòl per a habitatge protegit, la potenciació del lloguer públic indefinit i l’augment del pressupost per a polítiques públiques d’habitatge.

En un moment on la contractació és més precària i més inestable des de l’Avalot creiem que la Generalitat de Catalunya ha de fer una passa endavant aprovant aquesta iniciativa legislativa popular per garantir que tots els ciutadans i ciutadanes tinguin dret a exercir el seu dret fonamental ha tenir una vivenda digne.

Comments are closed.