Demà noves mobilitzacions de la UGT i CCOO contra el bloqueig de la negociació col·lectiva i la precarietat laboral

23M-cartellDiferents sectors en conflicte i amb negociació de conveni bloquejada convoquen mobilitzacions de protesta, que confluiran en una concentració a les 13h davant de la patronal Foment del Treball

Continuant amb les mobilitzacions del passat mes de desembre i de febrer, la UGT i CCOO convoquem a tot l’Estat demà, 23 de març, una jornada de mobilitzacions sectorials contra el bloqueig de la negociació col·lectiva i la precarietat laboral.

Durant el matí, empreses i sectors en conflicte i en processos de negociació de conveni bloquejats per la patronal convocaran mobilitzacions de protesta. A Barcelona, les protestes confluiran en una concentració a les 13 hores davant de la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32).

Concentracions a Barcelona:

  • 9.45h. Concentració davant de la patronal Transcalit (Gran via, 8-10, L’Hospitalet de Llobregat) contra el bloqueig del Conveni del Transport de Mercaderies i Logística de la província de Barcelona.
  • 11h. Concentració del sector d’hostaleria contra les empreses multiserveis davant de l’Hotel Arts (Marina, 19-21).
  • 12h. Concentració del sector de neteja a la Plaça de Sant Jaume contra el bloqueig del conveni de neteja d’edificis i locals.
  • 12h. Concentració del sector de Generalitat davant del Departament de Governació (Via Laietana, 26).
  • 13h. Concentració davant de Foment del Treball del sector del Contact Center (telemàrqueting) i del sector de consultories contra el bloqueig dels respectius  convenis sectorials.
  • 13h. Concentració final davant de la seu de la patronal Foment del Treball (Via Laietana, 32).

Tarragona:

  • 11h. Concentració al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya, 35).
  • 7.30h. Concentració davant de l’empresa Idiada.

Tortosa:

11h. Concentració davant de la seu dels sindicats (c. de Ciutadella, 13).

Terrassa:

10h. Concentració davant la seu territorial del BBVA a Terrassa contra la política de reducció de plantilla amb acomiadaments.

Badalona:

10h. Assemblea reivindicativa a la seu de la UGT (c. de Miquel Servet, 211, interior).

Girona:

Repartiment d’octavetes per diferents punts i edificis de la ciutat. Punt de sortida, a les 10h al Pont de Pedra de la Rambla.

Lleida:

11h. Concentració davant de la seu de PIMEC (Avinguda del Segre, 7).

Comments are closed.