Demà s’endega un referèndum perquè els delegats ratifiquin la signatura del 4t Acord Interprofessional de Catalunya

referendumLa UGT de Catalunya iniciarà a partir de demà, 18 de novembre, un procés de referèndum per tal que els delegats i les delegades del sindicat puguin ratificar la signatura del 4t Acord Interprofessional de Catalunya i, alhora, aprofitar per copsar la seva opinió sobre el manifest de la UGT de Catalunya per a les eleccions generals del 20 de desembre.

Les preguntes del referèndum seran:

  • Aproves que la UGT de Catalunya signi el 4t Acord Interprofessional de Catalunya?
  • Estàs d’acord amb el manifest de la UGT de Catalunya per a les eleccions generals del 20 de desembre?

La votació via web s’iniciarà el dimecres, 18 de novembre, a les 9 hores i finalitzarà el dilluns 23 de novembre a les 14 hores. Aquells delegats que no pugui votar via web per no tenir l’adreça electrònica requerida, podran votar adreçant-se a qualsevol seu de la UGT de Catalunya, via telèfon o a través d’un formulari a la web.

A més, el nostre sindicat també ofereix la possibilitat de votació presencial. El dimarts, 24 de novembre, es procedirà a les votacions presencials a totes les seus de la UGT de Catalunya. Es podrà votar a qualsevol de les seus, amb independència del territori on hagi estat escollit com a delegat. L’horari de votació serà de 10 a 18 hores.

2 comentaris a “Demà s’endega un referèndum perquè els delegats ratifiquin la signatura del 4t Acord Interprofessional de Catalunya