Demà, última jornada de vaga i concentració dels treballadors i les treballadores de la neteja de l’aeroport del Prat

valorizaA les 12.30h a la T1 contra l’expedient presentat per l’empresa Valoriza (Sacyr) per modificar les condicions laborals

Demà divendres serà l’última de les cinc jornades de vaga (des de dilluns) dels treballadors i les treballadores de Valoriza (Grupo Sacyr), encarregats del servei de neteja de l’Aeroport del Prat. El motiu de les mobilitzacions és l’expedient presentat per la companyia per modificar substancialment les condicions laborals de la plantilla (320 treballadors i treballadores que operen en ambdues terminals) i manllevar-los els seus drets.

A més, demà els treballadors i les treballadores de Valoriza es concentraran en senyal de protesta a les 12.30 hores a la T1.

El seguiment d’aquests quatre dies de vaga està sent del 100%.

Valoriza va realitzar una oferta d’1,5 milions a la baixa per quedar-se amb la concessió. Ara, quan es fa evident que no pot complir amb les despeses de personals ofertades, ha decidit via article 41 de modificació substancial de les condicions laborals acabar amb els drets laborals i socials assolits: afectació del quadre horari, no permetre fer vacances els mesos de juliol i agost, no pagar els festius treballats, imposició de reduccions de jornades, etc.

La UGT denuncia que AENA accepta, un cop més, que una empresa faci una oferta temerària per després treure-li millores laborals als seus treballadors i treballadores.

Comments are closed.