Dilluns nova jornada de vaga de la plantilla de Metro per exigir a la direcció de TMB que assumeixi la seva responsabilitat davant la problemàtica de l’amiant

Els treballadors i les treballadores de Metro de Barcelona faran novament aturades parcials aquest dilluns, 29 d’abril, per exigir a la direcció de TMB que assumeixi la seva responsabilitat davant la problemàtica de l’amiant en les instal·lacions del metro.

La plantilla denuncia la incertesa que viu el col·lectiu davant la interessada desinformació per part de la direcció de TMB, que pretén minimitzar-ne l’abast, les conseqüències i els problemes per a la salut que comporta la no retirada i ús de l’amiant al Metro de Barcelona.

Les aturades parcials seran de 4 hores per torn treballat. A les 16.45 h, la plantilla iniciarà una manifestació des del Centre de Control de Metro de Barcelona (Josep Estivill, 47) fins a la seu de Barcelona en Comú (carrer de la Marina, 131).

S’han convocat noves aturades al Metro de Barcelona per als dies 10 i 24 de maig (de 4 hores) i 20 de maig (de 2 hores).

Comments are closed.