Dimarts, concentració dels examinadors de Trànsit per exigir els seus drets salarials

Els examinadors i les examinadores de Trànsit tornaran a fer vaga dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent, com vénen fent durant els mesos de juny, juliol, setembre, octubre i novembre amb un seguiment massiu a Catalunya.

Recordem que aquest col•lectiu està lluitant per exigir a la DGT que faci efectiu el pagament del complement salarial específic a què es va comprometre amb els sindicats ara fa 10 anys, i que no vol aplicar tot i disposar de recursos econòmics per fer front a aquest compromís. Malgrat portar més de quatre mesos de vaga, amb el greu perjudici econòmic que això els està suposant, aquests treballadors i treballadores estan determinats a aconseguir el que és seu i no hi pensen renunciar.

A més, la UGT de Catalunya ha convocat els examinadors i les examinadores de Trànsit de tot Catalunya a concentrar-se el proper dimarts, 14 de novembre, de 12 a 14 hores, davant la Direcció Provincial de Trànsit de Barcelona (La Campana). Aquell mateix dia, finalment, el Ministeri de l’Interior ha convocat el comitè de vaga a una reunió a Madrid, on esperem que es produeixi un avenç per posar fi a aquest conflicte que dura ja molts mesos i està afectant, a més dels propis examinadors, a les autoescoles i a la ciutadania.

A Catalunya hi ha 112 examinadors i examinadores de Trànsit que realitzen 13 exàmens diaris cadascun d’ells.

Comments are closed.