Dimecres, concentració dels treballadors de Cayfosa, Rotocayfo i Cayfo y Asociados

El grup Impresia Ibérica, pertanyent a Circle Média Group, es troba en concurs de creditors, amb 450 treballadors i treballadores afectats.

La UGT FICA Catalunya ha convocat una concentració de treballadors i treballadores de les empreses Cayfosa, Rotocayfo i Cayfo y Asociados (Grup Impresia Ibérica) el proper dimecres, 15 de maig, de 12 a 16 hores, davant l’empresa Cayfosa (Carretera de Caldes, km. 3, Santa Perpètua de Mogoda).

El grup es troba en concurs de creditors, a l’espera que s’assigni el jutge concursal. Existeix un possible comprador per a dues de les empreses, de manera que es presentarà un Expedient de Regulació d’Ocupació Temporal mentre no s’efectuï la venta. A dues empreses més que de moment no tenen comprador es realitzà un ERO dins del procés concursal. En total, estan afectats uns 450 treballadors i treballadores.

Impresia Ibérica és el grup d’empreses a l’Estat espanyol de Circle Média Group, líder europeu en impressió de premsa, llibres, publicitat i catàlegs. D’Impresia Ibérica depenen 8 empreses, 6 de les quals a Santa Perpètua de Mogoda: Industria Cayfosa (enquadernació i impressió en pla) 196 treballadors; Rotocayfo (impressió rotativa) 95 treballadors; Cayfo y Asociados (personal d’oficina, comercials, gestors, manteniment i logística, de totes les empreses del Grup a Santa Perpètua) 100 treballadors; Directo Plancha (planxes postimpressió) 21 treballadors; Impresia Ibérica (administració i alta direcció) 35 treballadors; i Espacio y Punto (postimpressió i muntatge) 12 treballadors.

 

Comments are closed.